Aktuellt

Aktuellt

ÄNTLIGEN ÄR BLOMSTERTIDEN HÄR.
Kom och fira den med oss på Bistro Gustavsberg. Njut av sommarens läckerheter och drycker på vår lummiga och soliga terrass. Givetvis har vi fullständiga rättigheter. Vi har flera nyheter i vårt öl– och vinsortiment och som vanligt serverar vi en riktigt god lunch 7 dagar i veckan – året runt.

Varmt välkommen att boka bord på 08–570 364 50. Vi finns vägg i vägg med Gustavsbergs Porslinsmuseum, Odelbergs väg 5, mitt i hjärtat av Gustavsbergs Hamn.

FILOSOFI
Vår matfilosofi är att vara så breda som möjligt. Vi låter säsong, råvaror, inspiration & dagsform avgöra vad vi serverar för mat. Så långt det är möjligt använder vi oss av närproducerade & ekologiska råvaror.

VILKA ÄR VI
Bistro Gustavsberg drivs som familjeföretag. Pappa Hinke Palmstierna har ett krögarförflutet sedan tidigt 80-tal med verksamheter såsom Timjan, nuvarande PA & Co och Söderhallarna bakom sig. Han har även ägt & drivit krogar utomlands i många år. Sedan 19 år tillbaka har han varit verksam som krögare i Gustavsbergs hamn. Dottern, Sophie Palmstierna, har varit i branschen sedan 1997, utbildad i Schweiz (Hotel & Restaurant Management) och har erfarenhet från hotell, restauranger, konferens och catering.

ÖPPETTIDER
Måndag–Fredag 08.00-14:00
Lördag 11:00–16:00
Söndag 12:00–16:00