Temakvällar / Event

Temakvällar / Event

==

S O V E L -K V Ä L L.

Tis 6 okt. kl 18

...för dig som är köttälskare. Hur smakar wagyu?- som klassas som världens dyraste kött.

Restaurangen öppen endast för detta sällskap denna kväll. UTMÄRKT FÖRETAGSkväll!

Samla kollegor eller säljteam för en fantastisk, unik kväll.

Vill du ha faktura till ditt företag? Mejla då faktueringsadress, ditt namn och telefon nr till anna.runberg@gmail.com.

Vi lär oss mer och får smaka på olika delar. Mikael Lundgren från köttföretaget i Göteborg; Johan i hallen berättar mer. Vi pratar olika raser av nötkretur och deras olika egenskaper.

Vad är egentligen hängmörat? Skillnaden mellan greenfed vs grainfed.

Hur kan en entrecote vara så olika i färg/nyans/struktur men ändå vara samma styckdel.

Boka senast sön 27 sept och förhandsbetala din plats senast 30 sept. Unikt tillfälle.  Pris 795 kr /p.  BG:  105-4576  märk betalning med Sovel och ditt förnamn och efternamn.   Avbokning av kväll senare 2 okt återbetalas ej.  (Dryck tillkommer).

M E N Y

Förrätt: Sotad japansk wagyu A5 10+ med smörstekt king oystersvamp, edamamebönor och sojasmör med svart tryffel.

Varmrätt: Svensk hängmörad biff selekterad av Styckmästare Johannes.

Köttet steks till en innertemperatur på 56 grader och får vila minst 15 minuter innan servering. Serveras med örtfriterad potatis, Bistrons béarnaise på brynt smör, rödvinssky och tomatsallad med picklad lök.

Dessert: Crema Catalana smaksatt med apelsin och kardemumma, toppas med färska bär.

Ring och boka 08-570 364 50 eller ring om frågor.

 

 

Korvstoppningskurs.

Tis 22 september- finns en plats kvar

Mån 5 oktober- 3 platser kvar.

Tis 20 oktober- 6 platser kvar.

Platser uppdaterade 18 september. På- och avbokningar sker dagligen. Ring gärna 08-570 364 50 för nuläge.

Kom till oss och spendera en kväll på Bistro Gustavsberg och stoppa korv med mig- köksmästare Andreas Stenberg. "Vi maler, kryddar, stoppar och snurrar tre sorters korv samt äter tillsammans. Ni får med korv och receptur hem. 8 platser finnes, först till (kött)kvarnen… Samling 17.30 vid pumpen, vi är klara ca 21.00" Inkl middag och receptur.  495 kr/p.

Anmäl dig, din bror eller chef som present (och överraskning)

Boka din plats idag på 08-570 364 50

 

 

Tis 13 okt. Föreläsning med Jeanette Thörner.

BLI DITT BÄSTA JAG i dessa utmanande tider..   

Temakväll tisdag den 13 oktober på Bistro Gustavsberg. Ankomst  kl. 17.00/17.30 - kl 21.

Föreläsare: Jeanette Thörner- Hälsofokus.

Jeanette Thörner, mental coach och kiropraktor berättar om sitt arbete med att skapa balans i ”knopp och kropp”. Med en förståelse för hur hela vårt system fungerar och samspelar kan vi skapa full tillgång till våra resurser med rätt mentala ”verktyg”. I dessa utmanande tider är det lätt att tappa fokus och hamna i tillstånd av oro, tristess och depression som gör att vårt välmående försämras vilket i sin tur påverkar oss att bli mottagliga för sjukdomar än mer. Precis som med fysisk träning när vi tränar en muskel till att bli stark kan vi även träna våra ”mentala muskler”, tillvägagångsättet är bara en smula annorlunda.

Det är så viktigt då allt vi gör startar med en tanke…se till att skapa rätt förutsättningar och skapa full tillgång till dina resurser!

Efter denna info stund så finns det möjlighet att anmäla sig till kursen Bli Ditt Bästa jag. Små grupper enligt coronapraxis…

Pris för denna kväll 18 augusti: 350 kr inkl Intro föreläsning och enklare middag.

Det blir en vegetarisk middag med hembakt bröd och hummus. Ring och boka på 08-570 364 50.  Obligatorisk förhandsbokning via telefon senast 12 augusti.

Kl.17.30- ca 18: Jeanette ger info om hur just du kan Bli Ditt Bästa Jag.

Kl. 18-19.30: Egen middagsstund

Kl.19.45-20.45:Fortsättning samtal och dialoger med Jeanette och gäster.

Välkommen att vara delaktig med dina egna funderingar och speglingar.

Kl 21 Avrundning .    Uppge "Temakväll".

 

Tis 20 okt. Korvstoppningskurs.

se ovan

4-7 nov. Viltvecka

Onsdagkväll-lördagkväll. Älg, and, vildsvin

25 nov-28 nov .Glamour och champagneprovning.

..innan jul! Skaldjursweekend med champagne. Ostron olika sorter, hummer, havskräftor, rökta räkor och musslor. Förhandsbeställ din skaldjursplatå.

Niklas Landner kör champagneprovning på lördag 28 nov                *

 

 

IMG-8107
-->