Julbord / Kalendarium

http://bistrogustavsberg.se/kurser/==

Info om KURSER kan du läsa på egen flik.

Kalendarium finns längre ner.

Närmast här följer info om Julbord 2021

Julbord 2021

*** Äntligen julbord på Bistron! Buffé ***

Klassiskt julbord - med gröna inslag

Premiär första advent sön 28 nov. Alltid bordsbokning gällande julbord 08-570 364 50 Är ni ett företag eller sällskap som är större i antalet eller vill sitta själva i matsalen? Mejla anna.runberg@gmail.com. Fler kvällar är möjliga då.

Allt detta på buffé:

Senapssill. Matjessill - Gräslök och gräddfil Vår egna sill (citron, fänkål och stjärnanis)
Bistrons varmrökta lax Gravad lax med hovmästarsås

Tjälknöl med enbärsaioli och picklade rotsaker Julskinka från Nibble gård. Bistrons senap Leverpaté med cumberland

Prinskorv Köttbullar Revbensspjäll från Dalsland Kryddkokt potatis, Hembakt bröd, smör

Gröna inslag:

Linssallad med apelsin och valnötter Rostade rotsaker med fetaost

Stekt svartkål med frön och torkad frukt
Bönchili (meddela innan om ni vill ha bönchili på just er sittning)

Dessert:

Vaniljris med hallonsås Fruktsallad Mjukpepparkaka med lingon och getostfrosting

1: advent: Lördag kväll 27 nov ankomst kl 17-19
Sön 28 nov med ankomst kl 16-17 (skyltsöndag, öppna ateljéer denna dag)
2:advent: Lördag kväll 4 dec ankomst kl 17-19. Sön 5 dec med ankomst kl 15-16. 3:e advent: Lördag kväll 11 dec, ankomst kl 17-19- Sön 12 dec med ankomst kl 15-16. 4:e advent: Lör 18:e ankomst kl 17-19. Sön 19 dec med ankomst kl 15-16

Ring 08-570 364 50 och boka den tid ni önskar. Begränsat antal platser.
545 kr/p för vuxen. Dryck tillkommer. Barn 3-6 år: 200 kr. 7-12 år 350 kr Huvudrätt –en kött och en fisk, räksmörgås finns för den som inte önskar julbord. Alla julbord förbeställs på 08-570 364 50. Obligatorisk förhandsbokning
T A K E A W A Y hela julbordet 495 kr. Hämtas ons 23/12 kl 11-16.
Kom in och beställ och betala senast 17/12.

*********

Kalendarium okt-dec 2021. Bistro Gustavsberg 

08-570 364 50: bordsbokning hos Bistron.

******************

10-20 nov. Viltvecka.

Kom och njut på kvällstid av vildsvin, älg, and. Extra vilda middagar vecka 45-46.  Ons-Lör kvällar finns detta tillgängligt.  Meny kommer på egen flik här på hemsidan lite närmre.

12 nov.  Musikquiz med Perry & the pacemakers kl 19

Favoritkväll!  ..  med bästa, fina Perry & the pacemakers.

14 nov FarsDag- boka höstens familjemiddag

26 nov-27 nov Glamour innan jul! Skaldjursweekend med champagne.

Ostron olika sorter, hummer, havskräftor, rökta räkor och musslor. Förhandsbeställ din skaldjursplatå.   *LIVE* musik blir det också.

Lördag - Söndag 27- 28 nov Skyltsöndag och erbjudanden.   

Loppis med Jetson Antik.  Ca 35 utställare kring Bistron som har fina vintage- julklappstips. Lör o sön kl 11-16.

Bistron har utekiosk med skinksmörgås, glögg och kaffe - hembakt fika.

Ev livemusik- julkör på plats.

Söndagar Julbord lör o sön i advent         

v 47, 48, 49, 50

28 nov-19 dec.  Lör fr 16.30. Sön kl 14.  Obligatorisk bordsbokning

*********************************

Utelunchen på verandan.. 

Vi har rullat utelunch på helgerna nu en månad, men stänger det projektet för oktober-november.  Vem vet - kanske blir det några pop-up helger i advent, annars kommer vi tillbaka när vårljuset är tillbaka: Februari-mars nästa år.

****************

Förening eller företag? - möte och middag på Bistron. Plats för 50 p. Mejla Anna direkt, se "kontakt".

50-års fest eller bröllopsfest? - Boka Bistron som festvåning.

Vår mysiga, hemtrevliga matsal får gästerna att koppla av - äntligen kan ni ses!.. ..och det blir en kväll att minnas.

Catering - all slags catering. Boka minst en vecka i förväg. Idéer på upplägg finns här: www.bistrogustavsberg.se/catering - men vi resonerar gärna med dig om du vill ha andra önskemål. Slipp handla, köa, stressa - låt Bistron ordna festen!

KÖKET ÄR DITT

Önskar ni ha en matlagningskurs med familjen eller vännerna?

PS: de flesta kurserna nedan är fullbokade. Men vill du och din familj komma som sluten grupp om 8 personer så bokar vi en kväll bara för er.  

Välj ett alternativ på förrätt / varmrätt / dessert och vips har ni er 3-rätters.

Pris 995 kr / person. Helt egen matsal och, proffsköket är ditt!   Dryck tillkommer.

Förrätt:

  1. Hummer
  2. Pilgrimsmussla

Varmrätt (tillbehören bestämmer vi när ni bestämt er huvudråvara)

  1. Hängmörad biff
  2. Röding
  3. Anka

Dessert:

  1. Sufflé
  2. Glass

Boka er egen kväll- söndag, måndag eller tisdagkväll. Ni blir då ensamma i kök och matsal och kan sitta ner och njuta av er middag efter arbetet i köket. Köksmästare Andreas lotsar er genom de olika momenten.   Vill ni prata mer om detta - ring mellan kl 15-16 vardagar så har han säkert tid att bolla idéer kring er kväll.

 

*

 

 

IMG-8107
-->