Kontakt / ÖPPETtider Boka bord

Kontakt / ÖPPETtider Boka bord

ÖPPET från och med sön 30 augusti:

Mån-tis kl 10-16.  Ons-fre kl 10-22. Lör kl 11-22. Sön kl 11-16

BORDSBOKNING.

Sker på telefon 08-570 364 50. Gärna mellan kl 9-11 eller 13-16. Tack för hjälpen :).

 

Bakgrund.

Anna Runberg och Andreas Stenberg äger och driver Bistro Gustavsberg.

Den 1 januari 2018 öppnade vi en ny mötesplats här nere i Gustavsbergs Hamn. En kreativ och tillåtande plats dit vi önskar att ni längtar – och vill återkomma till.

Vi har förlängt öppettiderna från förr – och har nu KVÄLLSÖPPET onsdag-lördag på vintern, och kvällsöppet alla kvällar på sommaren.

Vi brinner för det genuina och äkta. Riktig mat och potatis. Tore Wretmans köttbullar, bouillabaisse, ostron och kålpudding. Husman gifter sig med fransk bistro. Dukar på borden och gröna växter överallt det får plats. Menytavlan skriver vi varje dag på griffeltavlan .- alltid á la minute – nylagat, fräscht och förstklassigt. Man ska kunna komma ner med sin käresta eller vän och äta en god middag, smaka på utsökta viner med svenska, lagrade ostar. Till exempel…

Ungdomar – kom ner efter skolan. Ladda telefonerna- ät mellis och kryp upp i soffan, gör läxor eller lös världsproblemen.

Rätt upp och ner – gott, gemytligt och personligt.

Musik- jaaa! Det första vi gjorde var att bygga en scen och vi har livemusik nästan varje helg. Nu har det lite mer ojämnt i och med Corona, men det känns som vi kan njuta utomhus på ett annat sätt nu.  Huvudsaken det är avstånd mellan alla.

Kika på ”På gång”-fliken och läs mer. Vi välkomnar olika slags uppträdanden – även temaföreläsningar etc.

Kom in och säg hej! Jag och Andreas är så glada att vi får ”låna” bästa gänget –  Lars, Fredrik, Erno, Patrik,  Jan-Erik, Algot och nu Lisa- och fina Youssef m fl. . Du kan prata med oss alla. Hoppas vi ses!

Varmt välkommen / Anna vid tangentbordet

 

Telefon: 08 – 570 364 50

ÖPPETTIDER

Då blir det som följande från och med 30 augusti:

Måndag-tisdag kl 10-16.

Onsdag-fredag kl 10-22.

Lördag kl 11-22

Söndag kl 11-16

E-post: anna.runberg@gmail.com


IMG-7784