LIVEmusik och  BAR

LIVEmusik och BAR

 

LIVEMUSIK.

Äntligen livemusik. Sommartid har vi underhållning på vår fantastiska grönskande veranda. Utescen. Finns plats både att sitta nära musiken, eller en bit bort på verandan om ni vill ha mer lugn och ro. Uppge gärna önskemål när du reserverar. Boka bord så snart du kan: 08-570 364 50.  Köket öppnar kl 16 för smårätter och AW, baren kl 16, samt middagsrätterna kl 17.

Musiken kör igång kl 18.30 på utescen om inget annat anges.

Kalendarium:

Fre -lör 6-7 aug Svenska Kräftor med tillbehör.

LIVEMUSIK:

Ons 28 juli: Lars Olsson med vänner

Fredag 6/8: Lisa och Herr C. Trubadur/visor, a là Dylan, Cornelis… Lite eget.

Lördag 7/8: Duo ”Jessica med komp”

En fin kväll med Jessica Ahl, sång och Lennart Lindblad på piano.  Klassiker som ni säkert har hört med Frank Sinatra, Natalie Cole, Ulf Lundell, Marie Fredriksson, Whitney Houston och George Michael.

Ons 11 aug: Lars Olsson med vänner

Ons 18 aug: Jazzkväll med Mats Sundström & co

Ons 25 aug: Lars Olsson med vänner

Lördag 28/8:  Duo ”J2”

Fredag 3/9 Perry & the Pacemakers

Lördag 4/9:  Duo ”Jessica med komp”
Presentation:
”Jessica med komp” Jessica Ahl, sång och Lennart Lindblad på piano.  Klassiker som ni säkert har hört med Frank Sinatra, Natalie Cole, Ulf Lundell, Marie Fredriksson, Whitney Houston och George Michael.
 
”J2” Jessica Ahl sång och Janne Jakobsson gitarr & sång. Riviga allsångslåtar av bl a Beatles, Avicii och Dolly Parton blandas med ballader som tidigare framförts av Adele och Queen. Den här kvällen blir det svårt att sitta still, men vi ger er chansen att koppla av och njuta av stämsång emellanåt. Välkomna!

 

Den fina Bistrobaren är nu klar.  Välkommen till oss- vi har bartender på plats alla dagar i veckan från kl 15.

D r i n k a r       138 kr

Hugo Fläder, mynta, cava

Pink Tonic  Pink gin, tonic, jordgubb

Passionfruit punch. Rom, passion, citron

Applepie.  Vaniljvodka, äppelmust (Värmdö must), kanelstång

Moctail -Alkoholfri drink 65 kr

fungerar till barn och vuxna) 

Välj mellan sött, fruktigt, surt etc. 

Fråga din bartender om fler tips!

 

 

Nytt: MJUKGLASS är tillbaka.  Topping saltlakrits, chokladsås, olika strössel. Ta en cykeltur och kom ner på glass och fika!

 

Vill du inte gå i affärer och trängas?

..för att handla allt till helgmiddagarna eller familjeträffen?

Köp våra olika säsongsinspirerade måltider / matkassar – hemlagat från Bistron till ditt köksbord.  En På gång-översikt hittar du längre ner. Härnäst följer Kristihimmelsfärd där vi grillar ute torsdag-fredag och lördag ute på verandan. Grill öppen kl 11.20-15.   Vi har köket öppet ända fram till kvällen alla dagar i veckan från och med 12 maj.   Innan 12 maj är det kvällsöppet onsdag-lördag.

Alla matpåsar förskottsbetalas vid beställning. Swish tar vi gärna emot om det fungerar för Dig. Du får bekräftelse att betalning kommit in. Sen är det bara att sända valfri budare att hämta :).

Vill ni sitta här och äta? Obligatorisk bordsreservation på 08-570 364 50.

 

 Utelunch lördag-söndag.

Utelunchen med vår goda Ruben och Glennkorv tar vår- och sommarledigt och kommer tillbaka till hösten.

 

 

 

 Vi har en scen och välkomnar den som ”öppen”. Livespelningar och andra aktiviteter rullar på- även i dessa tider.  Vi försöker göra samtliga aktiviteter utomhus.  – håll utkik nedan samt på vår facebooksida. Hör av dig om du känner någon som vill spela, eller om du och dina vänner vill köra musikquizz för övriga gäster en kväll eller en helgeftermiddag. När vi har musikarrangemang är det extra noga att det är gott om plats mellan borden. Vi håller oss alltid uppdaterade med nya regler från FHM och kommun/polis samt välkomnar kontroller från myndigheterna..

 

 

 


<!–
IMG-1849
–>