LIVEmusik på Utescen / EVENT

LIVEmusik på Utescen / EVENT

LIVEMUSIK . 

 Vi har en scen och välkomnar den som ”öppen”. Livespelningar och andra aktiviteter rullar på- även i dessa tider.  Vi försöker göra samtliga aktiviteter utomhus.  – håll utkik nedan samt på vår facebooksida. Hör av dig om du känner någon som vill spela, eller om du och dina vänner vill köra musikquizz för övriga gäster en kväll eller en helgeftermiddag. När vi har musikarrangemang är det extra noga att det är gott om plats mellan borden. Vi håller oss alltid uppdaterade med nya regler från FHM och kommun/polis samt välkomnar kontroller från myndigheterna.

Onsdag 12 aug kl 19. Perry & the Pacemakers

LIVE  på utomhusscen.       50-60 tals hits.  Beatles, Dean Martin- klassiska hits du känner igen.  Välkomna tillbaka för trevlig underhållning! Här är musikerna: Niklas Levy, Per Wiklund och Mikael Levy Flygare.    Bistron grillar ute denna kväll.  Först till kvarn; boka bord 08-570 364 50. Vi ses på en trevlig kväll på Bistro Gustavsberg i Gustavsbergs hamn.

FREDAG OCH LÖRDAG 14-15 AUG.  Svenska kräftor.

Temapaket med: Västerbottenostpaj, smetana, hackad rödlök.      Grönsallad. Nubbesallad (potatis, rödlök, kokt ägg, sill, ansjovis.

Västerbottenost. bröd (mjukt och hårt), smör.

Svenska Kräftor 5 st                      Rökta räkor 150 g per portion.        Aioli

Hembakad äppelsmulpaj med vår hemkokta vaniljsås.

Pris för detta paket 395 kr / port.

Övrig á la carte meny:  Alla våra Klassiker samt en riktigt bra köttbit går också att beställa denna kväll.

Reservera ditt bord på 08-570 364 50. Uppge ”kräftor”.

Fredag 14 aug. Pernilla Grünewald och Johan Persson. KRÄFTKVÄLL MED LIVE.  Favorit i repris.

Vi välkomnar duon kl 19 på utescen.

Bord först till kvarn.  Ring och boka på 08-570 364 50.     Om det är möjligt: Ankomst senast kl 18.45 för att lyssna från början.  Tack 🙂 .

Tis 18 aug. Föreläsning med Jeanette Thörner. Bli ditt bästa jag i dessa utmanande tider..

Temakväll tisdag den 18 augusti på Bistro Gustavsberg. Ankomst  kl. 17.00.17.20 – kl 21.

Föreläsare: Jeanette Thörner- Hälsofokus.

Jeanette Thörner, mental coach och kiropraktor berättar om sitt arbete med att skapa balans i ”knopp och kropp”. Med en förståelse för hur hela vårt system fungerar och samspelar kan vi skapa full tillgång till våra resurser med rätt mentala ”verktyg”. I dessa utmanande tider är det lätt att tappa fokus och hamna i tillstånd av oro, tristess och depression som gör att vårt välmående försämras vilket i sin tur påverkar oss att bli mottagliga för sjukdomar än mer. Precis som med fysisk träning när vi tränar en muskel till att bli stark kan vi även träna våra ”mentala muskler”, tillvägagångsättet är bara en smula annorlunda.

Det är så viktigt då allt vi gör startar med en tanke…se till att skapa rätt förutsättningar och skapa full tillgång till dina resurser!

Efter denna info stund så finns det möjlighet att anmäla sig till kursen Bli Ditt Bästa jag. Små grupper enligt coronapraxis…

Pris för denna kväll 18 augusti: 350 kr inkl Intro föreläsning och enklare middag.

Det blir en vegetarisk middag med hembakt bröd och hummus. Ring och boka på 08-570 364 50.  Obligatorisk förhandsbokning via telefon senast 12 augusti.

Kl.17.30- ca 18: Jeanette ger info om hur just du kan Bli Ditt Bästa Jag.

Kl. 18-19.30: Egen middagsstund

Kl.19.45-20.45:Fortsättning samtal och dialoger med Jeanette och gäster.

Välkommen att vara delaktig med dina egna funderingar och speglingar.

Kl 21 Avrundning .    Uppge ”Temakväll”.

Lördag 22 aug kl 19. Chris Lind

Chris Lind lyfter stämningen till taket.  Han var tidigare leadsångare i det svenska bandet Barbados och har varit stadig gäst i ”Så ska det låta” och även medverkat i Ladies Night mm.  Han  bjuder på sig själv på ett naturligt och positivt sätt – kanske till och med kan du önska en favoritlåt?!

Så, samla grannar och vänner och kom ner till Bistron på en fin sommarkväll utomhus.

Chris spelar och showar till låtar du känner igen- det blir en kväll att minnas!

Utomhus – kläder efter väder.
Ring och boka bord nu- begränsat antal platser 08-57 364 50

Söndag 23 aug. Klassisk slagauktion.

Visning kl 11-12. Auktion kl 13-15.30. Gustavsbergs Auktionskammare i samarbete med Bistro Gustavsberg.  Utomhus – kläder efter väder.

Söndag 23 aug kl 16. Småbarnsföräldrar- se hit! Middag med barnvakt.

Skaparverkstad för barn kl 16-18 på verandan. Barn från 2 år.

Plats för umgänge för föräldrarna i matsalen.   SÖNDAG 23 augusti kl 16.

Skaparverkstad  (arrangerad) för barn på uteverandan med Kerstin Åkesson; Movement to art.  Kerstin är konstnär, pedagog och inspiratör.  Middag inne i lugn och ro för föräldrarna:)    Barnen på skaparverkstad får middag på verandan med Kerstin och Bistro-medarbetare. Medtag kläder efter väder och gärna en papperspåse för att ta med bilder hem. Barnen erbjuds delta i en rörelsesaga som ger intryck och kan därefter måla på större papper. Upplevelsen kan leda vidare till lek utifrån olika saker vi tittat på. Allt utifrån vad barnen orkar med utifrån ålder. Mer info om Kerstin: www.movementtoart.se

Pris  130 kr/barn inkl hamburgare, dryck, ritmaterial.   Middag för föräldrarna tillkommer. Ring och boka på 08-570 364 50 och meddela ålder och hur många barn till aktiviteten, samt hur många vuxna ni blir på middag.

LIVE ons 26 aug, med Hundra Procent.

Sista sommarkvällen med musik o BBQ på uteverandan!  kl 19-21.

Med bland annat Christian Lundberg & Dick som har bandet Hundra procent.

Lördag 5 sept kl 15.30-17.  Jazzkafé med Jazzgubz.

Fina Sten Imberg.  Äntligen vågar vi spela och lyssna på jazz igen.

Ev blir det skönsång från Linnea också. Mer info kommer.

Inomhus förmodligen – många fina instrument som ska skyddas. Men fönstren är öppna- så många kan njuta! Begränsat antal platser, ring och boka ert bord 08-570 364 50, uppge Jazzkafé.

 


<!–
IMG-1849
–>