LIVEmusik

LIVEmusik

LIVEMUSIK . 

 Vi har en scen och välkomnar den som ”öppen”. Livespelningar och andra aktiviteter rullar på- även i dessa tider.  Vi försöker göra samtliga aktiviteter utomhus.  – håll utkik nedan samt på vår facebooksida. Hör av dig om du känner någon som vill spela, eller om du och dina vänner vill köra musikquizz för övriga gäster en kväll eller en helgeftermiddag. När vi har musikarrangemang är det extra noga att det är gott om plats mellan borden. Vi håller oss alltid uppdaterade med nya regler från FHM och kommun/polis samt välkomnar kontroller från myndigheterna..

Lördag 3 okt kl 19. Live med VIKTOR SAND.

Ingen vet något om någonting numer, men livet går vidare så passa på att lev lite en stund här med oss på Bistron.
Viktor Sand har återigen samlat några av sina musikaliska vänner. Denna gång tittar jag på en orkester med en samlad meritlista ifrån många års turnerade och showande runt om i vårat avlånga land och utanför dess gränser.

Kalle Moraeus, Brian Wilson, Mats Ronander, Pugh Rogefelt, Björn Skifs, Peter Karlsson, Lasse Berghagen, Björn & Benny, Mamas, Jerry Williams, Robert Wells, Lisa Nillson, finns i de meritlistor vi kan erbjuda denna afton.

Vi kommer koka ihop en välsmakande musikalisk buffé. Överraskningarna bjuder vi på….
Det blir en kväll att minnas! Låt er väl spisa.

Viktor Sand-Allt möjligt blås, Voc

Petra Wahlgren-Voc, Fiol

Markus Linfeldt-Bas

Hansa Berg-Keyboard

Jörgen Stenberg-Slagverk

William Salmela Git

Först till kvarn- boka bord 08-570 364 50

Fredag 9 okt kl 19. Live kl 19 med Christoffer Skough.

Christoffer Skoug är en singer/songwriter inom genren Americana. Hans musik är akustisk gitarrbaserad med enkla melodier och hans låtar handlar ofta om personliga upplevelser och tankar om livet. Musikaliska influenser är James Taylor, Ray Lamontagne och Simon & Garfunkel.
Missa inte detta musikaliska geni som hanterar strängarna på sin gitarr så man ryser. Välkommen till en fin kväll på Bistron. Begränsat antal platser – ring och boka 08-570 364 50.

 

Lör 17 okt. Live och musikquiz

med Jonas Carlhag duo & son.

Lör 24 okt                         JAZZ.

Live med Jan Carlbom & co.  kl 19.

Lördag 7 nov kl 19. Live med VIKTOR SAND.

Fre 20 nov . Live med Jonas Carlhage kl 19.

Först till kvarn- boka bord 08-570 364 50

 

 


<!–
IMG-1849
–>