Öppet/Kontakt/Covid-regler

Öppet/Kontakt/Covid-regler

 

ÖPPET:

Från och med måndag 16 aug gäller hösttider:

Mån-tis kl 10-16

Ons-fre kl 10-22

Lör kl 11-22

Sön kl 11-16

Öppet/Kontakt/Covid-regler

BORDSBOKNING och info:

Sker på telefon 08-570 364 50.

Gärna mellan kl 9-11 eller 14-16. Tack för hjälpen :).

 

Covid-19 regler på Bistron. Till Dig som besöker oss:

***Åtgärder för att hindra smitta av Covid-19***

Vi följer riktlinjerna FHM om smittskyddsåtgärder. Följande gäller:

* Flytta inte bord och stolar utan att prata med Bistro-medarbetare.

* Bordsservering. Vi tar din beställning vid bordet.   

* Salladsbuffé vardagar – var vänlig undvik trängsel.  Håll 1 meter till andra gäster. Vi kan komma ut till ditt bord med sallad och bröd om du inte vill ta själv.

* Handsprit finns vid entré  samt vid kassan. Möjlighet att tvätta händerna; vid de två wc längt till vänster i lokalen.

* Stanna hemma om du har symtom på Covid-19

Vill du jobba med oss?

Bistro Gustavsberg är en personlig familjerestaurang med sjöutsikt omgiven av parker och gångstråk i Gustavsbergs hamn. Vi brinner för att skapa trivsel och väcka goda sinnen – har gärna olika aktiviteter såsom livemusik, temahelger och andra kulturkvällar.

Vi har öppet sju dagar i veckan, med kvällsöppet á la carte alla kvällar på sommaren.  Vår stora uteveranda rymmer ca 200 platser och där finns vårt hjärta- baren och uteköket.

JOBBBA MED OSS

Vi söker alltid bra medarbetare. Mejla Anna eller Andreas om du tror att du passar med oss – Bistrogänget.

Kock.  Mejla direkt till matberedare@hotmail.com för att få kontakt med vår köksmästare Andreas Stenberg.  Skicka CV och personligt brev.

Matsal/servis.  Du har restaurangerfarenhet, och är över 20 år.

Kontakta anna.runberg@gmail.com

Bar/servis: Just under höst och vinter pausas utebaren. Men till nästa sommar (2022) är vi redo igen.

Runner. Helg och kvällsextra Runner. Gärna vardag lunch också.

Välkommen att bli en kollega till oss – Bistrogänget. Vi bryr oss om varandra och har kul på jobbet. För oss är det viktigt att laga riktigt god mat vare sig det är lunch eller kvälls á la carte.

 

Bakgrund.

Anna Runberg och Andreas Stenberg äger och driver Bistro Gustavsberg.

Den 1 januari 2018 öppnade vi en ny mötesplats här nere i Gustavsbergs Hamn. En kreativ och tillåtande plats dit vi önskar att ni längtar – och vill återkomma till.

Vi har förlängt öppettiderna från förr – och har nu KVÄLLSÖPPET onsdag-lördag på vintern, och kvällsöppet alla kvällar på sommaren.

Vi brinner för det genuina och äkta. Riktig mat och potatis. Tore Wretmans köttbullar, bouillabaisse, ostron och kålpudding. Husman gifter sig med fransk bistro. Dukar på borden och gröna växter överallt det får plats. Menytavlan skriver vi varje dag på griffeltavlan .- alltid á la minute – nylagat, fräscht och förstklassigt. Man ska kunna komma ner med sin käresta eller vän och äta en god middag, smaka på utsökta viner med svenska, lagrade ostar. Till exempel…

Ungdomar – kom ner efter skolan. Ladda telefonerna- ät mellis och kryp upp i soffan, gör läxor eller lös världsproblemen.

Rätt upp och ner – gott, gemytligt och personligt.

Musik- jaaa! Det första vi gjorde var att bygga en scen och vi har livemusik nästan varje helg. Nu har det lite mer ojämnt i och med Corona, men det känns som vi kan njuta utomhus på ett annat sätt nu.  Huvudsaken det är avstånd mellan alla.

Kika på ”På gång”-fliken och läs mer. Vi välkomnar olika slags uppträdanden – även temaföreläsningar etc.

Kom in och säg hej! Jag och Andreas är så glada att vi får ”låna” bästa gänget –  Lars, Fredrik, Algot, Hans, Joakim,  Franco- och fina Youssef m fl. . Du kan prata med oss alla. Hoppas vi ses!

Varmt välkommen / Anna vid tangentbordet

Telefon: 08 – 570 364 50

 

E-post: anna.runberg@gmail.com


IMG-7784