Jobba med oss

Vi håller på att byta bokningssystem. Vill Du göra en bokning tis 30 maj eller ons 1 juni? Tacksam om du kan ringa in din bokning då på tel 08-570 364 50. Tack för hjälpen.

Vill du jobba med oss?

Bistro Gustavsberg är en personlig familjerestaurang med sjöutsikt omgiven av parker och gångstråk i Gustavsbergs hamn. Vi brinner för att skapa trivsel och väcka goda sinnen. Vi har, parallellt med restaurangen –  gärna olika aktiviteter såsom livemusik, temaveckor och andra kulturkvällar.  Råvaror i säsong och mat i tradition.

Vi har öppet sex dagar i veckan, med kvällsöppet á la carte onsdag-lördag. Vår stora uteveranda rymmer ca 220 platser och där finns vårt hjärta; baren och uteköket.

 

KÖK – jobba som kock

Vi i köket på Bistro Gustavsberg söker nya medarbetare både för sommarsäsongen och fast tjänst.

Hos oss får du chansen att arbeta och utvecklas i en fartfylld roll – på en kvartersrestaurang med ambitioner   Det är blandat  dag- eller  kvällspass, i en familjär arbetsmiljö.

Vi söker dig med 3-årig eller mer arbetserfarenhet, är flexibel med arbetstider och hungrig på nya utmaningar.

Tjänsten innefattar arbete i både det kalla och varma köket med start omgående (eller efter ök) 2023.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i husmanskost samt talar svenska. Skicka in ansökan med CV samt referenser till köksmästare Andreas matberedare@hotmail.com

Vi ser fram emot din ansökan och att vi eventuellt kan ses på en kaffe så vi får möjlighet att träffa dig, samt berätta lite mer om tjänsten på Bistro Gustavsberg. Skriv i ämnesraden: ” Arbetssökande KOCK”

Välkommen att bli en kollega till oss – Bistrogänget. Vi bryr oss om varandra och har kul på jobbet. För oss är det viktigt att laga riktigt god mat vare sig det är lunch eller kvälls á la carte.

SERVIS

Både inne i matsal och utomhus på verandan.

Vi behöver flera erfarna servis-medarbetare från och med nu. Heltid samt extra. Du har restaurangerfarenhet, och är över 20 år.  Beträffande runners  är vi full rekryterade.

Kontakta anna.runberg@gmail.com så fort som möjligt..  Bifoga CV och personligt brev i mejlet. Skriv i ämnesraden: “”Arbetssökande SERVIS”.

 

Boka bord