Kalendarium. Räkfrossa
Bistro stängt v 3: Måndag 13 jan-lör 19 jan. Välkommen igen måndag 20 jan som vanligt. Vi ska ordna fint inne i matsalen och ladda för 2025. Välkommen!
Kalendarium jan-maj 2025
Räkfrossa 24-25 jan.
Vi firar Bistro 7 år med räkfrossa fre o lör 24-25 jan. 339 kr/p ät så mycket du vill.
Fre och lör 24-25 januari. Med ankomst kl 17.30-19
Buffé – ät så mycket du vill.
Räkor – 70/90 med skal
Ostpaj toppad med vispad smetana och rödlök
Grönsallad med tomat Rhode Island-dressing
Aioli Hembakt surdegsbröd
Övrig á la carte till Räkfrossa-kvällarna:
Smått och snacks till drycken
Ostron no 3. Med schalottenlöksvinaigrette och Bistrons hot sauce. 39 kr
Pommes med gräslöksdip * 65 kr
Friterad jordärtskocka
Med smetana, sikrom, rödlök och gräslök. * 69 kr
Marinerade oliver
Mix Kalamata och Mammut. *75 kr
Chips med dip de lux *
Lantchips, sikrom, rödlök, smetana. 155 kr
Varmrätt:
Entrecôte 250 g med Cafe de Parissmör och Sauce Bordelaise. Serveras med frasig potatiskaka (med timjan och brynt smör) 395 kr.
Vegetarisk Risotto Verde *Krämig risotto smaksatt med mynta, basilika och gröna ärtor. Toppas med edamame, tomatvinaigrette och friterad kronärtskocka. 285 kr
Frasig råraka 1/2. och 1/1 Toppas med sikrom, vispad smetana och hackad lök. från 165 kr / 265 kr
Räksmörgås Med hemgjord majonnäs, riven färsk pepparrot, 65-graders ägg. Allt avnjutes på smörstekt levain. 285 kr.
Bistrons köttbullar * med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka. 265 kr (Barn: 165 kr)
Dessert:
Crème Brûlée * Salt caramel med en dutt rårörda lingon. 125 kr.
Kvällens hemgjorda glass / sorbet. 95 kr . Fråga medarbetare vad som finns att erbjuda just ikväll
********
Kalendarium jan-maj 2025
Tisdagssoppa kvällstid. Öppnar igen för säsongen tisdagkväll 28 januari.
Kl 17.30 står buffén uppdukad. 195 kr/port. Skriv ”soppa” i meddelande när du bokar. Välkommen till en folklig tisdagkväll. Även övrig á la carte finns.
Burgarvecka v 9 (dagtid). Måndag 24 februari-lördag 1 mars.
Alla hjärtans dag. Extra fint fredag 14 februari. *Specialmeny*. Boka i god tid.
Vårlamm. 12 mars- 22 mars (2 v). Ons-lör. Temaveckor. V 11-12.
Gustavsberg 200 år. Lör 22 mars. Vi firar hela dagen.
Våffeldagen. Söndag 23 mars. Tradition för 7:e året i rad. Vi gräddar våfflor ute på verandan och njuter av vårsolen.
Påsk. Helg v 16. 17 april skärtorsdag, långfredag 18 april etc. Bistrons Sparrismeny premiär vid påsk.
V 16-17-18. 16 april-2 maj. Sparris. Anpassad kvällsmeny. Ons-lör
Onsdagkväll 30 april Valborg. Livemusik kom och fira våren med oss.
Bistro flyttar till Frankrike v 19. Mat och vinresa till Languedoc
Söndag 25 maj (v 21). Morsdag (buffé av något slag inomhus. Sittning utomhus)
29 maj-31 maj långhelg Kristihimmelfärd. Grillkväll & live tors 29 maj. (v 22)
Värmdöfestivalen 6-7 juni och Nationaldagen (v 23)
Midsommarafton fredag 20 juni.
Livemusik kalendarium kommer.
Boka för dina favoritkvällar redan nu!
Matlagningskurser – se flik på hemsidan