Öppet/ Kontakt/ Om oss

ÖPPET alla dagar i veckan: Mån-tis kl 10.30-16.      Ons-fre kl 10.30-22.         Lör kl 11.30-22.        

Sön stängt  i okt-nov (öppnar igen söndagar 27 nov). Öppet för att abonnera lokalen samt slutna sällskap.  

Bordsbokning på knapp

Info tel: 08-570 364 50

Bakgrund / om oss.  Anna Runberg och Andreas Stenberg äger och driver Bistro Gustavsberg. Den 1 januari 2018 öppnade vi en ny mötesplats här nere i Gustavsbergs Hamn. En kreativ och tillåtande plats dit vi önskar att ni längtar – och vill återkomma till.

Vi brinner för det genuina och äkta. Riktig mat och potatis. Tore Wretmans köttbullar, bouillabaisse, ostron och kålpudding. Husman gifter sig med fransk bistro. Dukar på borden och gröna växter överallt det får plats. – – Nylagat, fräscht och förstklassigt –  á la minute.  Man ska kunna komma ner med sin käresta eller vän och äta en god middag, smaka på utsökta viner med svenska, lagrade ostar. 

Ungdomar – kom ner efter skolan. Ladda telefonerna- ät mellis och kryp upp i soffan, gör läxor eller lös världsproblemen.

Rätt upp och ner – gott, gemytligt och personligt.

Musik- jaaa! Det första vi gjorde var att bygga en scen och vi har livemusik titt som tätt.  Se på fliken Kalendarium. Vi välkomnar olika slags uppträdanden – även temaföreläsningar etc. Hoppas vi ses! Varmt välkommen / Anna vid tangentbordet

JOBBA MED OSS. Vi söker alltid bra medarbetare. Mejla Anna eller Andreas om du tror att du passar med oss – Bistrogänget. Kock.  Mejla direkt till matberedare@hotmail.com för att få kontakt med vår köksmästare Andreas Stenberg.  Skicka CV och personligt brev. Matsal/servis.  Du har restaurangerfarenhet, och är över 20 år. Kontakta anna.runberg@gmail.com.  Bistro Gustavsberg är en personlig familjerestaurang med sjöutsikt omgiven av parker och gångstråk i Gustavsbergs hamn. Vi brinner för att skapa trivsel och väcka goda sinnen – har gärna olika aktiviteter såsom livemusik, temahelger och andra kulturkvällar.

För oss är det viktigt att laga riktigt god mat vare sig det är lunch eller kvälls á la carte.

Allmän kontakt: anna.runberg@gmail.com.   Skriv i ämnesraden aktuell rubrik, t ex ”catering”, ”hyra lokal” el dyl.

 

IMG-7784