Kalendarium

Kalendarium

http://bistrogustavsberg.se/kurser/==

Kalendarium Bistro Gustavsberg 

08-570 364 50: bordsbokning och info.

******************

14 februari        Alla hjärtans dag.    Fånga en måndagkväll... Kök öppet 17.30-20

28 febr - 6 mars        Sportlov.  Burgervecka.  Vasaloppet sön 6 mars.

27 mars   Våffeldagen. Vi gräddar våfflor ute i vårsolen på verandan enligt vår tradition som vi alltid gjort.     Jungfru Marie Bebådelsedag.                Sommartid börjar.

PÅSK skärtors-påskafton lör               Påskbuffé.

Påsklovet ligger i år under själva påskveckan 11 april-17 april v 15.

Ons 21 april-fre 29 april  Sparrisveckor. v 16 ons-lör, v 17 ons-fre

30 april. Lördag. Valborgsmässoafton. Livemusik

Tors 26 maj-Sön 29 maj    Kristihimmelfärdshelg.

Sön 29 maj. Morsdag.  Lunch på verandan.

Fredag 24 juni.  Midsommarafton

Vi grillar ute dagtid 11.30-16.

 

*********************************

Utelunchen på verandan.. 

vi kommer tillbaka med utegrillen när vårljuset är tillbaka, mars-april 2022..

****************

Förening eller företag? - möte och middag på Bistron. Plats för 50-65 p. Mejla Anna direkt, se "kontakt".

50-års fest eller bröllopsfest? - Boka Bistron som festvåning.

Vår mysiga, hemtrevliga matsal får gästerna att koppla av - äntligen kan ni ses!.. ..och det blir en kväll att minnas.

Catering - all slags catering. Boka minst en vecka i förväg. Idéer på upplägg finns här: www.bistrogustavsberg.se/catering - men vi resonerar gärna med dig om du vill ha andra önskemål. Slipp handla, köa, stressa - låt Bistron ordna festen!

KÖKET ÄR DITT

Önskar ni ha en matlagningskurs med familjen eller vännerna?

PS: de flesta kurserna nedan är fullbokade. Men vill du och din familj komma som sluten grupp om 8 personer så bokar vi en kväll bara för er.  

Välj ett alternativ på förrätt / varmrätt / dessert och vips har ni er 3-rätters.

Pris 995 kr / person. Helt egen matsal och, proffsköket är ditt!   Dryck tillkommer.

Förrätt:

  1. Skaldjur - hör med köket om aktuell utbud
  2. Pilgrimsmussla

Varmrätt (tillbehören bestämmer vi när ni bestämt er huvudråvara)

  1. Hängmörad biff
  2. Röding
  3. Anka

Dessert:

  1. Sufflé
  2. Glass

Boka er egen kväll- söndag, måndag eller tisdagkväll. Ni blir då ensamma i kök och matsal och kan sitta ner och njuta av er middag efter arbetet i köket. Köksmästare Andreas lotsar er genom de olika momenten.   Vill ni prata mer om detta - ring mellan kl 15-16 vardagar så har han säkert tid att bolla idéer kring er kväll.

 

*

 

 

IMG-8107
-->