Nyårskasse och Nyår.

Nyårskasse: Njut av nyårsafton i lugn och ro med mat från Bistron.

Mer info om middag på Bistro, se nedan.

Nyårskasse: Beställes senast 26 dec via epost anna.runberg@gmail.com – du får då en nota så att du kan swisha beloppet vid beställning.  Vårt swish nr  123 668 39 65  (Ingentingäromöjligt AB=Bistro Gustavsberg). Skriv nyårskasse i meddelande.  Meddela vilken varmrätt ni önskar.

Alternativt kom in på Bistro och beställ och betala i kassan.

Vi bifogar instruktioner när maten hämtas – hur att värma  / göra den sista handpåläggning innan servering.

Beställ senast 26 december kl 15.

Hämtas 31 december  kl 15-16

Meny Nyårskasse

Förrått: / Snittar.

Vi plockar ihop en låda med dessa smårätter/snittar nedan. En styck snitt /pers      

Västerbottenostpaj med vispad smetana, hackad lök och stenbitsrom

Anklevermousse på brioche med äppelkompott

Tonfisktiradito med limeaioli på endive

Skagen på rågbröd toppad med picklad rödlök

//

Varmrätt

Välj mellan:

  1. Smörstekt torskrygg med champagnesås, forellrom och dillslungade sockerärtor, toppas jordärtskockschips. Serveras med gratinerad pommes duchesse.
  2. Ginkryddad renrostbiff med bakat märgben, stuvad spetskål och svartvinbärssky. Toppas med friterad brysselkål och endive, serveras med jordärtskocksgratäng.
  3. Tortelloni fylld med kantareller och Västerbottenost, serveras med parmesansås, toppas med stekt svamp, rostad mandel, persiljepesto och ruccola.

Dessert

Chokladfondant med hallonsås. Serveras med en syrlig och pigg vanilj- & citronkräm.

Pris ovan 775 kr /p för nyårsmat takeaway.

Nyårsafton.  Vi har öppet som tradition, under nyårsafton kväll.  Välj ankomst kl 17-19.30 (boka här på hemsidan, vissa klockslag är fullbokade).   Vi kommer ha en trevlig buffé med delikata munsbitar till förrätt.  Vidare väljer man kött/fisk/veg till varmrätt med efterföljande dessert.  Goda viner kan man beställa därtill.  Bistro stänger kl 22.  Välkomna!

Meny Nyårsafton:

Förrätt buffé. Plocka hur du vill:

Västerbottenostpaj (vegetarisk). Mindre, delikata bitar med ostpaj. Toppas med tångkaviar, vispad smetana och hackad rödlök.

Anklevermousse på brioche. Kompott med svenska äpplen på toppen.

Skagen på rågbröd toppat med picklad rödlök

Halstrad tonfisk på rågcrisp: Tunna skivor av halstrad tonfisk med tiraditomarinad, toppas med äppel- och sellerisalsa och kimchimajonnäs.

********************************************

Varmrätt Nyårsafton

Välj mellan:

Smörstekt torskrygg med champagnesmörsås och forellrom.    Dillslungade sockerärtor, toppas med jordärtskockschips. Serveras med gratinerad pommes Duchesse.

Ginkryddad renrostbiff  med bakat märgben, stuvad spetskål och svartvinbärssky. Toppas med friterad brysselkål och endive, serveras med jordärtskocksgratäng.

Vegetarisk: Tortelloni fylld med kantareller och Västerbottenost. Serveras med fluffig parmesansås, toppas med stekt svamp, rostad mandel, persiljepesto och ruccola.

********************************************

Dessert: Luftig hallonsufflé serveras med chokladsorbet.

Pris meny 825 kr. Dryck tillkommer. Meddela när du bokar vilken varmrätt du önskar. Stort tack och välkommen.

 

******

Nytt: Missa inte Show med Lars.   Torsdag 22 januari 2026 kl 18.30. Insläpp från kl 17.30.  Mejla till anna.runberg@gmail.com och boka. Först till kvarn, begränsat antal platser.  Pris 495 kr inkl tapasbricka och show. Är ni sällskap om tex 4 personer, så swishar en person hela beloppet och skriver ”Lars show och namn” i meddelanderaden. Swish nr: 123 668 39 65 (Ingenting är omöjligt AB=Bistro Gustavsberg.  Reservation av platser görs när betalning är genomförd.   Mejla Anna när det är betalt, så bokar vi upp er. (vi får ingen avisering på företagsswish, så därför behöver ni mejla).       När vi släpper detta på Facebook så kommer det säkerligen bli fullt ganska omgående.     Mer info och inspiration kommer…. Välkommen till en fantastisk januarikväll.  Lars är ljuset i mörkret!   Boka så snart som möjligt. Showen är redan uppbokad till stor del.  Mejla Anna snarast.   

******

Ny öl på tapp.  Nu erbjuder Bistro fyra olika sorters öl på tapp:  DAB, Bernard Amber. Stiegl och en Pale Ale.   Välkommen in och ta en AW och smaka vad som finns ju ikväll på fat. Trevlig helg!

 

 

 

Boka bord