Aktuellt på Bistro Gustavsberg

Gustavsbergs gamla porslinskvarter bjuder på en historisk miljö som är lika vacker som unik i sitt slag. Ingenstans kan du uppleva den lika avslappnat som på Bistro Gustavsberg med sin magiska uteservering.

Här har Anna Runberg och Andreas Stenberg skapat en personlig familjerestaurang med sjöutsikt omgiven av parker och gångstråk som du kan uppleva från första parkett från vår uteservering när vädret tillåter.
Njut av de historiska byggnaderna och den parklika omgivningen från första parkett medan du svalkar dig med en kall dryck. Kanske unnar du dig chips med vår berömda lyxdipp eller en klassisk charkbricka?
Bistro Gustavsberg är en plats där du alltid kan räkna med en avslappnad, inbjudande stämning och genuina, vällagade maträtter.

Nedan hittar du allt du behöver veta kring vad som händer på Bistron inom den närmaste tiden. Självklart kan vi alltid erbjuda både vegetariska och veganska alternativ.

Boka ditt bord genom att klicka knappen längst ner på sidan!

Aktuellt just nu:

Oktoberfest med livemusik på Bistron!
Dra på dig dina lederhosen och grabba tag i ölsejdeln för nu kör vi!  

Mellan den 13 och 22 september bjuder Bistro Gustavsberg in till sin efterlängtade Oktoberfest. Njut av tysk fatöl i skummande sejdlar, läcker bratwurst och riktig Oompah-musik – det här är en fest som måste upplevas! 

Här ser du vår härliga specialkomponerade meny. 

 På fredagarna blir draget som allra störst. Gustavsbergs Mässingssextett 1865 kommer med sin 7-mannaorkester och bjuder på sprakande underhållning utomhus kl 19-19.20 och kl 20-20.20. Se mer info här! 

 Det blir utomhus om vädret tillåter. Vi dukar långbord i tältet som sig bör.  När du bokar, skriv “öltält” eller “inomhus” så vi kan boka in er rätt. 

Och boka, det gör du på knappen längst ner på sidan! 

Folkliga tisdagskvällar med buffé på Bistron!
En tisdagskväll under hösten kan vara både tråkig och oinspirerad. Men den kan också vara gemytlig, familjär och alldeles underbar!På Bistro Gustavsberg välkomnar vi hösten med att bjuda in till våra folkliga tisdagskvällar där du och ditt sällskap kan avnjuta en buffé med kvällens soppa, hembakt bröd, sallad och en massa härliga röror. Soppan är alltid vegetarisk och laktosfri och självklart äter du så mycket du vill!

Förvandla höstens tråkiga tisdagskvällar till något härligt och roligt. Slappna av och umgås med gott sällskap i en ombonad och tillåtande miljö.

Läs mer om våra folkliga tisdagskvällar på Bistron här!

Prova några av Sveriges allra bästa ostar – endast 195 kronor!
Sverige är ett fantastiskt ostland med mängder av skickliga hantverkare som gör ostar av yppersta världsklass. Nu har du möjligheten att testa tre av dem på Bistro Gustavsberg!

På vår svenska ostbricka hittar du tre av landets mest utsökta dessertostar. Wrångebäcksost, Sörmlands Ädel, rödkittsosten Villåttinge. Serveras med fröknäcke och Bistrons hemmagjorda säsongsmarmelad. Den perfekta avslutningen på en god måltid!

Hemmafest? Biston fixar maten!
Företagsmöte, kickoff eller höstupptakt med jobbet? Dop eller konfirmation? Eller kanske en härlig 50-årsmiddag tillsammans med familj och vänner?
Nu börjar säsongen för höstens festligheter och då hjälper Bistro Gustavsberg gärna till med maten om ni är 10 personer och uppåt!

Här kan du läsa om Bistrons catering; snittar och bufféer.
Vi kan också skapa en anpassad meny till er.  Då mejlar du Anna direkt på: anna.runberg@gmail.com

Här kan du läsa mer

Är dina behov större och du vill ha hjälp från A till Ö, med planering, servering och matlagning på plats?
Det löser Bistron gärna! Anna och Andreas har lång erfarenhet från hemma-hos fester.
Är det en stor fest på gång, och du önskar en referens från någon av våra kunder/gig, så löser vi självklart detta!

Hör av dig med ett mejl till Anna så bokar vi ett möte.

Här kan du läsa mer

 

Boka bord