Aktuellt på Bistro Gustavsberg


Gustavsbergs gamla porslinskvarter bjuder på en historisk miljö som är lika vacker som unik i sitt slag
. Ingenstans kan du uppleva den lika avslappnat som på Bistro Gustavsberg.

Här har Anna Runberg och Andreas Stenberg skapat en personlig familjerestaurang med sjöutsikt omgiven av parker och gångstråk. En plats där du alltid kan räkna med en avslappnad, inbjudande stämning och genuina, vällagade maträtter.

Nedan hittar du allt du behöver veta kring vad som händer på Bistron och vilka specialiteter som vi fokuserar på i köket. Självklart kan vi alltid erbjuda både vegetariska och veganska alternativ.

Boka ditt bord genom att klicka knappen längst ner på sidan!

Aktuellt just nu:

Räkfrossa på Bistron i februari – premiär den 3:e februari!
För dig som inte kan få nog av räkor är Bistro Gustavsberg rena paradiset under februari. Fredag- och lördagskvällarna (3-4, 10-11 och 17-18 februari) är det buffé med räkfrossa där du kan äta precis hur mycket du vill! Läckra räkor med skal, ostpaj med vispad smetana och rödlök och mycket mer. En perfekt fredag-AW för alla räkälskare!
Här kan du läsa mer om Räkfrossan!

Passa på: Fri leverans med Foodora 25 januari till 25 februari
Ett besök på Bistro Gustavsberg är naturligtvis en upplevelse i sig. Men ibland finns inte tiden och orken – då är det väldigt praktiskt att du numera kan beställa Bistrons läckra rätter hem till dörren med Foodora.
Och det blir faktiskt ännu lite bättre. Mellan den 25 januari och 25 februari beställer du mat från Bistron med hemleverans – utan att betala en krona i leveransavgift!
Du beställer precis som vanligt i din Foodora-app!